100 jaar Reddingsbrigade Zwolle

Volgend jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd in het kader van “100 jaar Reddingsbrigade Zwolle”. We starten op 04 januari 2018 met de jubileum-nieuwjaarssprong in zwembad De Vrolijkheid tijdens de gewone lestijden. Het thema is carnaval (feest dus).

Het eerste lesuur (18.30-19.30 uur) mogen de kinderen met het hele gezin zwemmen. Iedereen mag verkleed komen. Kinderen zonder diploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen (behalve degene die bij ons les hebben).

Het tweede lesuur (19.30-20.30 uur) mogen de kinderen een introducee meenemen, dit geldt ook voor het derde lesuur (20.30-21.30 uur). Het belooft een leuke avond te worden met misschien wel verrassende activiteiten of gewoon (vrij)zwemmen.

Omdat het jubileumjaar begint, zal die avond ook de nieuwe kledinglijn voor het kader gepresenteerd worden, evenals het spandoek dat bij alle activiteiten zal komen te hangen.

We hopen dat jullie massaal bij deze jubileum-nieuwjaarssprong komen. Houd de website in de gaten voor de volgende activiteiten van ons jubileum.

This entry was posted in Opleidingen, Promotie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.