Contactinformatie

Als je contact wilt opnemen met de Reddingsbrigade Zwolle, gebruik dan tot het volgende adres:

Reddingsbrigade Zwolle
Postbus 40072
8004 DB Zwolle

of mail naar:
info@reddingsbrigade-zwolle.nl (secretariaat)

Je kunt tevens in de periode van september tot april op de donderdagavond terecht in zwembad De Vrolijkheid te Zwolle, van 18.30-21.30 uur in het wedstrijdbad. Voor informatie over de lessen in het zwembad kun je mailen naar opleidingen@reddingsbrigade-zwolle.nl.

Hoe word je lid en wat betekent dat?

Voor je echt lid wordt, mag je eerst maximaal twee keer proefzwemmen. Je doet dan met een groep mee. De instructeurs kunnen kijken of je in de goede groep zit en jij kunt kijken of je het leuk lijkt. Na de proeflessen kun je:

  • Lid worden. Als je na de proeflessen door wilt gaan, moet je lid worden. Lid worden kan door het aanmeldingsformulier en een gezondheidsverklaring af te halen bij het bad en die ingevuld in te (laten) leveren. Neem ook een pasfoto van jezelf mee. Die komt in je zakboekje, waarin aangetekend wordt welke diploma’s je hebt behaald. Als je nog geen 18 jaar bent, moet een van je ouders of wettelijke vertegenwoordigers ondertekenen.
  • Lid zijn. Als lid van de Reddingsbrigade Zwolle ben je ook aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland (KNBRD). Leden betalen contributie. Van de contributie wordt het clubblad betaald, schaffen we materialen aan en dragen we geld af aan de KNBRD. Opzeggen kan alleen schriftelijk bij het secretariaat, voor het eind van het verenigingsjaar (dat loopt van 1 juli t/m 30 juni).

Leden kunnen deelnemen aan de opleidingen voor brevetten en diploma’s. Voor de opleidingen moet je cursusgeld betalen. De club betaalt van dit cursusgeld de huur van het zwembad, examenkosten en de diploma’s. De instructeurs zijn allemaal vrijwilligers met de juiste opleiding. Als lid ontvang je aan het begin van het cursusjaar een lidmaatschapskaart waarop ook de opleiding die je volgt staat. Hiermee krijg je op de zwemavond toegang tot het zwembad. Behalve het zwemmen op de donderdagavond en de beveiligingen, zijn er ook nog activiteiten rond sinterklaas, vossenjachten, wedstrijden, enz…

Inzetaanvraag

Bezig met versturen

Comments are closed.

© Copyright Reddingsbrigade Zwolle | Aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland | Technische realisatie: Paul Duijf