De lessen gaan weer beginnen! Start seizoen 2020/2021

Op donderdag 3 september 2020 begint het nieuwe zwemseizoen. Daarvoor nodigen we je van harte uit! Leden ontvangen vooraf een mail met praktische informatie rondom de lessen. We starten in dezelfde groepen als vorig seizoen.
Op de Wijthmenerplas zijn we alweer een beetje begonnen met het doen van oefeningen en verschillende spellen. Leuk om elkaar zo weer te zien na de rare beëindiging van het vorige seizoen. We hebben er zin in om ook weer in het zwembad te starten en kijken uit naar een sportief jaar.

Nog geen lid?
Kom voor twee gratis proeflessen! Er kan gestart worden met lessen bij de Reddingsbrigade na het behalen van het A en B diploma. Later instromen is op alle leeftijden mogelijk, zo hebben we ook een volwassengroep. De lessen bij de Reddingsbrigade zijn erg gevarieerd. Je leert zelf beter zwemmen, bouwt conditie op, leert verschillende reddingstechnieken en kunt meedoen aan wedstrijden. Daarnaast zijn er een aantal speciale lesavonden, zo hebben we bijvoorbeeld jaarlijks de Clubkampioenschappen en de Nieuwjaarsduik in het zwembad.
Voor vragen of het opgeven voor proeflessen stuur je een mail naar opleidingen@reddingsbrigade-zwolle.nl

Lesindeling 2020/2021:

18.30 – 19.25 Junior Redder 1, 2, 3 en 4, Zwemmend Redder 1 en 2, Ouderzwemmen
19.00 – 19.45 Jeugdwedstrijdploeg
19.30 – 20.25 Zwemmend Redder 3 en 4 (jeugd), Life Saver 1
20.30 – 21.30 Zwemmend Redder 4 (volwassenen), Life Saver 2, Wedstrijdploeg, Trimploeg

Ouderzwemmen:

Van 18.30 – 19.25 uur is het voor ouders weer mogelijk om op eigen gelegenheid baantjes te zwemmen of om een instructie les te volgen. Denk bij de instructie bijvoorbeeld aan het verbeteren van de borstcrawl en conditie. Voor het banen zwemmen en de instructie zijn twee banen beschikbaar. Kosten voor het ouderzwemmen bedragen €67,50. Ouders worden geen volwaardig lid van de vereniging, maar administratief wel ingeschreven.

This entry was posted in Opleidingen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.