Komende activiteiten – ook voor niet-leden

De komende periode zijn er gratis activiteiten voor leden en niet-leden. Kom je ook?!

Zwemmen openluchtbad

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseert Reddingsbrigade Zwolle een extra zwemavond in Openluchtbad Zwolle van 18.00 – 20.00 uur. Op deze avond zijn er verschillende activiteiten en vrij zwemmen. Jullie mogen introducees meenemen. Er is voldoende ruimte beschikbaar voor het zelfstandig banen zwemmen (ouderzwemmen, trimploeg).
Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar opleidingen@reddingsbrigade-zwolle.nl en vermeld daarbij ook een telefoonnummer. Dit telefoonnummer wordt gebruikt voor het eventueel annuleren van de activiteit bij regen of onweer.

Jeugdactiviteiten Wijthmenerplas

Net als vorig jaar zijn er voor de jeugd iedere zaterdag activiteiten op de Wijthmenerplas. Denk aan een portofoonspel, oefenen met het rescueboard en twister. De oudere jeugd is welkom om te oefenen met verschillende reddingsmiddelen, communicatie en het uitspelen van scenario’s. Meld je hiervoor bij de post.

Periode: iedere zaterdag van 11 juni tot en met 20 augustus
LET OP: 18 juni geen jeugdactiviteiten i.v.m. Into the Summer Festival
Tijd: 11.00 – 12.30 uur
Waar: Bij de post van de Reddingsbrigade, aan het einde van de parkeerplaats tussen de twee stranden.
Voor wie: De activiteiten zijn gratis voor leden en niet-leden. Dus neem gerust je broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes mee. Zo kunnen zij ook kennismaken met de Reddingsbrigade.
Aanmelden is niet nodig.
Meer info: opleidingen@reddingsbrigade-zwolle.nl

Wanneer er voldoende lifeguards beschikbaar zijn, kan er eventueel langer geoefend worden. Is het druk op de plas, dan zullen de lifeguards allemaal helpen met toezicht houden. Dan stoppen de activiteiten om 12.30 uur. Gaan we langer door, neem dan zelf je lunch mee.