Steun de reddingsbrigade én het Bevrijdingsfestival Overijssel

Sinds 1999 zet de Reddingsbrigade Zwolle zich in bij het Bevrijdingsfestival Overijssel. In de loop der jaren hebben de vrijwilligers zich niet alleen ingezet voor waterhulpverlening, maar ook voor andere taken.

Een van die taken voor het festival is de bardienst. Het festival genereert inkomsten uit de verkoop van drinken en de reddingsbrigade ontvangt een kleine vergoeding voor iedere gevulde plek achter de bar.

Wil jij beide doelen steunen en ben je 18 jaar of ouder? Meld je dan aan bij de reddingsbrigade via deze link. Kies: medewerker→vrijwilliger→hulpgroepen→reddingsbrigade (rechtstreeks bij horeca aanmelden levert de reddingsbrigade niets op). Na aanmelding ontvang je binnen 10 dagen een mail met het verzoek je ook bij de reddingsbrigade aan te melden.

Beschik je over de juiste papieren en ervaring, dan kun je natuurlijk ook dienst draaien bij de waterhulpverlening. Zonder dit ben je meer dan welkom bij onze bar. Bij je aanmelding op de site van de reddingbrigade kun je aangeven welke dienst(en) je wilt helpen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je andere vragen? Mail naar mark<at>reddingsbrigade-zwolle.nl.

This entry was posted in Preventie en Hulpverlening. Bookmark the permalink.

Comments are closed.