Zwemmend Redden voor Zwembaden

LET OP: In het seizoen 2019-2020 zal deze cursus niet worden verzorgd.

Reddingsbrigade Zwolle biedt de cursus Zwemmend Redden voor Zwembaden aan. Deze compacte cursus is speciaal ontwikkeld voor de doelgroep toezichthouders in zwembaden met doorzichtig water. De opleiding is gebaseerd op de opleiding Zwemmend Redden voor Zwembaden ontwikkeld door Reddingsbrigades Nederland i.s.m. de NPZ/NRZ en wordt afgesloten met een officieel erkend diploma.

De opleiding bestaat uit praktijklessen van 1 uur en theorielessen van 3 kwartier en wordt gegeven op de donderdagavond in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle. Start van de cursusavond is om 19.30 uur. De cursus wordt afgesloten met een examen. Het praktijkexamen duurt ongeveer een uur. Voor die tijd dient een theoretisch competentietoets ingeleverd te zijn.

Toezichthouder Zwembaden

Kosten
De kosten voor de cursus Zwemmend Redden voor Zwembaden bedragen € 195,00. Inbegrepen in de cursusprijs zijn: alle theorie- en praktijklessen, cursusboek, één keer examenkosten en alle te gebruiken materialen in het zwembad. U dient zelf voor aantekenmateriaal te zorgen bij de theorielessen.

Planning

Op dit moment is er geen cursus gepland. Er kunnen maximaal 14 cursisten per opleiding toegelaten worden.

Wat wordt er van u verwacht:

U dient minimaal 15 jaar oud te zijn. Voor zover mogelijk elke week aanwezig zijn bij de lessen. Op tijd inleveren van de competentietoets. Voor de praktijklessen en het examen dient u naast uw zwemkleding ook te beschikken over een T-shirt of poloshirt en lange zomerbroek tot op de enkels. Er zal geoefend worden in het gekleed zwemmen vanaf les 2.

Inschrijven
U kunt zich voor deze cursus inschrijven bij Reddingsbrigade Zwolle op een donderdagavond in september in zwembad De Vrolijkheid. U kunt geen informatie inwinnen bij het zwembad zelf, dit is een opleiding van de Reddingsbrigade Zwolle. U kunt ook informatie inwinnen of inschrijven via mail: info@reddingsbrigade-zwolle.nl. Het inschrijfformulier vindt u hier. Inschrijving geschiedt op basis van volgorde van aanmelding.

Comments are closed.

© Copyright Reddingsbrigade Zwolle | Aangesloten bij Reddingsbrigade Nederland | Technische realisatie: Paul Duijf